OBS! När du bokar en plats hos oss godkänner och samtycker du, alternativt målsman för dem under 18 till dessa regler och bestämmelser.

Restriktioner och tillämpningar för COVID-19

Då vi fortfarande står inför en rådande pandemi och allt fortfarande inte riktigt är tillbaka till hur det brukar vara måste vi vidta somliga åtgärder för minska smittspridningen så mycket som möjligt. Dessa tillämpningar är grundläggande för att vi ska kunna genomföra ett evenemang och går inte att ruckla på överhuvudtaget. Följs inte dessa och du som deltagare fortsätter att bryta dessa restriktioner trotts tillsägning och varning kommer du bli tvungen att lämna evenemanget med omedelbar verkan. Detta beslut kommer vara fast och inte uppe för diskussion.

Ytterligare information gällande dem nationella bestämmelser kring pandemin och COVID-19 viruset hittar du på länken nedan.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

¤ Har du förkylningssymptom eller känner dig sjuk får du inte medverka på vårat evenemang. Är du osäker på vilka dessa är så följ länken https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/om-sjukdomen-och-smittspridning/om-viruset-och-sjukdomen/

¤ Du blir tilldelad en plats på evenemanget. Här ska du förhålla dig så mycket som du kan.

¤ Spring och allmänt bus är inte tillåtet.

¤ Tvätta och sprita händerna när du varit på toaletten och så ofta du kan. Handsprit kommer finnas utplacerat.

¤ Skulle du behöva sova en stund så görs detta på sin tilldelade plats eller hemma. Vi kommer inte erhålla med någon sovsal denna gången.

¤ Dörren in och ur lokalen kommer vara låst under hela evenemanget. Vi ser gärna att in och utpassering begränsas så mycket som möjligt. Allra helst på kvällen och natten.

¤ Hjälps åt att visa respekt, hänsyn och avstånd till varandra under hela evenemangets gång.

¤ Om du som deltagare behöver ha hjälp att komma till och från vårt evenemang av tex förälder eller familj. Ser vi gärna att så få som möjligt utifrån hjälper till.
Samma gäller även vid eventuell avlämning av nödvändigheter som mat eller liknande, detta får också gärna tas utanför lokalen. Allt för att minska eventuell smittspridning.

Vi i CREW tackar på förhand för ditt och målsmans samarbetsvillighet inför dessa regler!

1. Generella regler och bestämmelser

1.1 Lyd Reglerna

Vi bokning godkänner du som deltagare att följa reglerna som är uppsatta för evenemanget. Vi i Tactical Lan reserverar oss rättigheten till att ändra regler under evenemanget gång för att underlätta eventuella situationer som kan uppstå.

1.2 Instruktioner från myndigheter

Vid eventuell krissituation så är det instruktioner från myndigheter som gäller. Polis, Brandkår, räddningstjänsten osv ord står över oss i CREW och deras ord ska följas även om dessa instruktioner avviker från dem lokala bestämmelserna hos Tactical Lan och på vårt evenemang

1.3 Noll tolerans

Vi i Tactical Lan har noll tolerans emot eventuella trakasserier, mobbning , rasistiska uttalande , våld etc.
Detta är något som gäller alla på våra evenemang inkluderat oss arrangörer. Vi uppmanar alla att rapportera ifall något av detta uppstår under evenemanget och går till närmaste CREW.
Vid överträdelse mot denna policy kan du som deltagare få en varning alternativt bli portad för en tid framöver eller för all fortsatt framtid beroende på vad du har gjort.

1.4 Alkohol och Droger

Alla våra evenemang är alkohol och drogfria. Dessa får inte förekomma inne i våra lokaler. Vid eventuell misstanke vid att du som deltagare är påverkad kan vi i CREW begära att få testa dig. Om du inte samtycker kommer du få lämna evenemanget med en varning. Rökning av cigaretter och E-cigaretter (VAPE) är förbjudet inne i lokalen och får enbart brukas utanför lokalen på hänvisad plats.


1.5 Piratkopiering

All form av illegal nedladdning är förbjudet på våra evenemang.


2. Platsbokning

2.1 En person per bokad plats

När bokning av plats sker så är det för en person och en dator/konsol , en skärm som ej får överskrida 32 tum i storlek.

2.2 Eluttag och förgreningsdosa

En plats får ett eluttag. Därför ska du som deltagare ha med dig en förgreningsdosa så du kan koppla in din dator, skärm, mobilladdare etc.

2.3 Internet och kabel

En plats är reserverad ett uttag i vår nätverksswitch. Vi i Tactical Lan avvarar inga nätverkskablar till deltagare utan dessa skall själv tas med. Vi rekommenderar en kabellängd på 10 meter.

2.4 En plats, en stol

Du som deltagare skall ha med dig en egen stol. Mindre stolar som pinnstolar , campingstolar , köksstolar , kontor/gaming stolar är tillåtna.
Mindre soffa, fåtöljer är inte tillåtna.
Vi i Tactical Lan kan INTE garantera att det finns stolar på evenemanget.

2.5 Krigsutrustning och förslag på packlista

¤ Dator/Konsol
¤ Handkontroll
¤Mus
¤Tangentbord
¤Hörlurar (Högtalare är ej tillåtna)
¤ Musmatta
¤ Mobil med tillhörande laddare
¤ Kudde och mindre täcke/filt.
¤ Hygienartiklar , ex tandborste , tandkräm , deodorant etc.
¤ Bekväma kläder med ombyte vid behov.

2.6 Eget ansvar

Tactical Lan ansvarar inte för eventuella stölder eller att saker och ting går sönder. Vi frånsäger oss allt ansvar för dina personliga tillhörigheter. Utan du som deltagare ansvarar över att dina saker hålls hela och i din ägo.